Background Image

… Interessant en nieuwe dingen geleerd ….
Leerling 2de middelbaar Ka2Ring Leuven


… da was wel keigoe! ...
Leerling 2de middelbaar Ka2Ring Leuven


… de leerlingen vonden het interessant, leuk, grappig en leerzaam, de muziek was leuk en zorgde voor extra animatie, ze konden het zich levendig inbeelden. Op mijn vraag of ze de voorstelling zouden aanraden aan hun vrienden antwoordden 14 van de 19 leerlingen ja! …
Juf Nancy, Den Hulst Testelt


… dat was plezant en soms zat er wat dialect tussen….
Jago en Fleur, 6de leerjaar Den Hulst Testelt


… de voorstelling zat heel goed in elkaar en ze was heel duidelijk voor de leerlingen. Het was ook leuk dat er regelmatig een muzikale noot het geheel ondersteunde. De kinderen waren enthousiast en staken op een leuke manier iets op van Adolphe Sax….
Juf Myriam en juf Vera, De Vlindertuin Averbode


Chapeau, je hebt nogmaals laten zien wat een schitterende actrice je bent. (K. L.)


Ge hebt dat gisteren schitterend gebracht.  Sereen, pakkend, grappig  maar absoluut niet spottend. Ik zat na 5 minuten al met een krop in mijn keel.  En ja , op het einde van de voorstelling moest de ontlading dan komen , hé.  Het was echt heel raar. Gisterenavond ook nog een goed potje geweend.  Toen ik er deze morgen met ons mama  begon over te babbelen, was het opnieuw heel emotioneel. Het is een heel delicaat onderwerp.  En het zal voor ons altijd gevoelig blijven.  Vooral ook omdat ik zie dat ons mama er ook nog zo mee worstelt. Ook al heeft ze zo veel voor onze vava gedaan, toch blijven er nog de schuldgevoelens omdat hij de laatste jaren heeft doorgebracht in het rusthuis. Voor mezelf heb ik voorgenomen om nog eens een keer meer leuke dingen te doen met ons ma.  En ik zal altijd wel blijven vrezen dat het ooit ook haar overkomt maar ik ga me toch ook optrekken aan het feit dat ons moemoe (87 jaar) en mijn overgrootmoeder (96 jaar) een mooie leeftijd hebben bereikt zonder Alzheimer. Ik voelde me gisteren wel verdrietig maar toch heb ik genoten van de voorstelling.  Er kwamen heel wat mooie herinneringen boven. Het samenspel met de saxofoon was,  hoe kan het ook anders, subliem.


Dag Kristel,
Nog eens een dikke proficiat voor het optreden van gisteren.  Ik heb er nu eens een nachtje over geslapen, het is toch wel straffe kost wat jullie daar hebben neergezet. Wat ik gisteren misschien te weinig in de verf gezet heb is de mooie saxpartij,die zowat de lijm is tussen al de teksten. Schoon ook hoe de saxman naar het einde toe zijn instrument weemoedig laat schreeuwen, zoiets moet het ongeveer zijn, een kakafonie van noten in je mistig hoofd. Met wat meer oog voor belichting hadden de overgangen van tekst naar muziek nog meer in de verf kunnen gezet worden.  Maar, nog eens, dit is geen kritiek.  Ik begrijp dat hiervoor de middelen niet zijn. (L. D. R.)


‘k zal maar direct met de deur in huis vallen : wij vonden het heel erg goed! Zeer herkenbaar, echt de realiteit! Ik hoorde van een aantal mensen dat het “zwaar” was, dat gevoel had ik niet, maar ik vermoed dat dit is omdat we er toch dagelijks in zitten. Echt de moeite, hoewel het niet makkelijk was. Ik weet dus niet of dit toegankelijk is voor het grote publiek, maar daar tegenover staat natuurlijk de families die er dagelijks mee geconfronteerd worden en waarvoor dit zeer herkenbaar is. Echt goed! (Els Martens directie OLV Ster der Zee, Scherpenheuvel)