Background Image

Als organisator van een evenement is het toch altijd een beetje in het diepe springen. Je moet een activiteit organiseren of iemand voor de presentatie inhuren zonder dat je ‘activiteit’ of ‘iemand’ echt kent of weet wat ervan te verwachten. Als organisator bezorgt dat jou koudwatervrees. En terecht, zou ik ook hebben als ik jou was. 
En toch, durf te springen, zou ik zeggen. Laat mij je opvangen. Laat ons dan samen in zee gaan. Vertrouw mij.
En net omdat ik heel graag heb dat jij blijft zwemmen eens in volle zee, wil ik met plezier en goesting jou mijn manier van werken toelichten zodat we samen vol vertrouwen de golven induiken!

Background Image
Praten & luisteren

Als we willen gaan voor een geslaagd evenement is het heel belangrijk dat organisator en entertainer op eenzelfde golflengte zitten. Vandaar dat ik graag eerst samen rond de tafel ga zitten. Ik wil weten wat jij als organisator verwacht en of ik jou dat kan bieden.

Schrijven

eens ik weet wat jij van jouw event verwacht, begint voor mij het werk. Ik probeer teksten te schrijven die zo dicht mogelijk aanleunen bij jouw wensen. Teksten die je best een keer mag doornemen. Let wel, een tekst is een levende materie. Hij leest anders dan hij klinkt of hij kan wijzigen door de omstandigheden op de avond van het event zelf. Als het event een muziek- of dansvoorstelling betreft, woon ik graag een paar repetities bij. Zo kan ik er zeker van zijn dat woord en muziek/dans naadloos op elkaar aansluiten.

Moment suprême

En hier moet je mij op mijn woord geloven maar dat mag geen probleem zijn. Na onze eerdere gesprekken heb jij immers een rotsvast vertrouwen in mij. De avond gaat een groot succes worden! Jouw zangers, dansers, muzikanten, …. zijn er klaar voor. Ze hebben zich de naad uit het lijf gerepeteerd en ik moet qua voorbereiding niet onder doen dus nemen wij na afloop met gepaste maar bescheiden trots het applaus in ontvangst!

When you talk, you are only repeating what you know, but when you listen you learn something new ( Daihla Lama )