Background Image

Who am I and what am I to you!

Geboren?

Ja, als grensgeval. In het mooie dorpje Zelem net over de grens van Limburg met Vlaams Brabant.
Dus eigenlijk noch het één, noch het ander.
Maar ik was wel een Limburger, een Wereldburger.
Lang geleden, toen facebook, twitter en datingapps nog niet eens science fiction waren, werd je bij het binnenrijden van de provincie Limburg begroet door een groot bord met daarop: ‘De Limburgers heten u welkom’. Limburg was de enige provincie die met zo’n bord zich gastvrij openstelde. Zo joviaal, zo warmhartig, zo uitnodigend.
Wel dat ben ik. Dat hoop ik toch.
Ondertussen vertoef ik aan de andere kant van de grens. Vlaams Brabant heeft het pleit gewonnen. Maar in het hart blijf ik nog altijd die Limburger, die Wereldburger.

Gestudeerd?

De tijd die ik spendeerde aan de Sociale School Heverlee deed mij inzichten verwerven die ik nu uitstekend kan gebruiken.
De tijd die ik spendeerde aan het Lemmensinstituut deed mij inzichten verwerven die ik nu uitstekend kan gebruiken.
Versmelt beide inzichten en je krijgt een mix van vaardigheden aangereikt die ervoor zorgt dat een presentatie, een voice-oversessie, een theatervoorstelling, het schrijven van een toespraak of het helpen zoeken naar de juiste invulling van trouw- of lentefeest de nagel op de kop is.
Ik weet ondertussen, ik kan het niet iedereen naar de zin maken. Maar ik kan de zin die jij in je hoofd hebt maar niet verwoord of op papier gezet krijgt, wél in de juiste vorm gieten. Het zal een samenwerking worden die zo niet vonken dan toch wel schitteringen zal geven
Wat zal jij het naar je zin hebben!
Wat zal ik verworven inzichten uitstekend gebruikt hebben!

Gewerkt?

Ik heb achter radiomicrofoons gezeten, ik duik in opnamestudio’s voor het inlezen van commercials, ik kruip achter mijn schrijftafel voor het maken van theatervoorstellingen. Ik dompel mij onder in het enthousiasme, de warmte van het publiek. Ik nestel mij in de zetel  - laptop op de schoot – op zoek naar het juiste woord, de juiste zinsnede voor de juiste presentatie. Ik zit samen rond de tafel om mensen te helpen bij het brengen of schrijven of uitwerken van hun tekst of idee voor of op dat ene bedrijfsevent, die ene huwelijksreceptie, het lentefeest van je kind. 
Goochelen, klungelen, jongleren, proberen, uit de bol gaan, … met taal, met woorden, met emoties is voor mij de mooiste job, neen geen job, het mooiste leven!

En nu?

Ik stel voor dat jij rustig door de volgende pagina’s scrolt. Of snel, als je geen tijd hebt. Doe het gewoon op jouw tempo. Hopelijk steek je er iets van op. Als ik je niet kan boeien dan misschien wel de website. Zo maak je van mijn webmaster een heel gelukkige vrouw. En als het dat niet is, vind je misschien de foto’s wel heel artistiek waardoor je de fotografe weer laat zweven. Maar laat ons een kat een kat noemen: natuurlijk wil ik dat, alles wat je hier ziet of leest over mij, dat dat blijft hangen en dat er een fijne samenwerking zit aan te komen. Want ik heb nu eenmaal potentieel dat jij héél goed kan gebruiken. Jouw spot, evenement, optreden, …. gaat er heel anders uitzien als ik er mijn schouders én stem heb ondergestoken!

Als het goed is, is het prachtig. Als het slecht is, is het een ervaring ( Victoria Holt )